woensdag 24 december 2014

Leo's eigen werkruimte en alweer een stukje opgeschoten


Het werd toch wel een beetje koud daar onder de overkapping. Leo moest regelmatig even binnen opwarmen en de straalkachel verwarmde alleen maar zijn voorkantje zodat zijn rug helemaal zat te bibberen. 
Dat kon natuurlijk niet zo, dus heeft hij er iets op bedacht. Het was even een klusje en hij moest vaak naar de bouwmarkt en snuffelen op MP, maar nu heeft hij het helemaal voor elkaar.

EEN TUINKAMER!


En dat zit allemaal aan het huis vast. Je loopt er zo in vanaf de bijkeuken. Het lijkt een beetje rommelig, maar in werkelijkheid valt dat reuze mee.  Het is er heerlijk ruim, en - ook niet onbelangrijk - behaaglijk warm. Alles dubbel glas en dubbele wandjes. Nou nou, ik word bijna jaloers op Leo.

En nu de vorderingen van het poppenhuis

Dit is het eerste stuk van de zijgevel. Een beetje ongebruikelijk, maar de voordeur zit aan de zijkant. rechts beneden het kelderraam, daar rechts boven het wc raam en boven de ramen bij de trap
Het was nog even zoeken naar het juiste papier voor de stenen, maar ook dat is gelukt.
En hier allemaal deurposten wat nogal een precies werkje is.
 De deurposten van de voor- en achterkamer
 Links de wc en rechts de kelder


Zo loopt de gang nu vanaf de hal naar de keuken, die nog helemaal gemaakt moet worden.


Ik wens iedereen een fijne kerst.
Alie


5 opmerkingen:

 1. Ongelofelijk wat een precisie werk, het is tot in de puntjes verzorgd! Petje af voor zoveel vakmanschap! Fijn dat de huizenbouw in aangename temperaturen kan worden volbracht, dat is bevorderlijk voor mens en bouw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke hobbyruimte heeft je man daar gemaakt, en wat een prachtige dingen maakt hij! Heel mooi!!! Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, dat heeft Leo zich goed bedacht. Als de ruimte te koud wordt, dan maak je er gewoon 'n extra kamer van. En wat is 'ie lekker bezig geweest met 't poppenhuis. Al die details zijn erg leuk om naar te kijken. Laat Leo maar lekker schuiven...

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat slim. Zo wordt jullie huis steeds groter. Fijn zo`n handige man. Het poppenhuis ziet er nu al zo gaaf uit. Wat een klus zeg. Maar het wordt prachtig.

  Gr. Gz

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk joh en wat mooi de trap met draai erin!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen